Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جمهور گفت: این‌روز‌ها در کشور زبان تشکر دارای لکنت شده و زبان نقد که باز بوده امروز هم باز است و متاسفانه زبان تحریف راه افتاده است. اگر از وزارتخانه‌ای تشکر نمی‌کنید حداقل از مردم تشکر کنید.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حسن روحانی رئیس جمهور صبح امروز در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: در این ۱۶ ماه که از ورود کرونا به کشور می‌گذرد، سه موج بلند را پشت سر گذاشتیم و تقریبا داریم موج چهارم هم را پشت سر می‌گذاریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی تاکید کرد: اینروز‌ها در کشور زبان تشکر دارای لکنت شده و زبان نقد که باز بوده امروز هم باز است و متاسفانه زبان تحریف راه افتاده است. اگر از وزارتخانه‌ای تشکر نمی‌کنید حداقل از مردم تشکر کنید.

رئیس جمهور با اشاره به روز‌های ابتدایی ورود ویروس کرونا به کشور اظهار داشت: دیدید در کشور‌های بزرگ چه شد، ماسک را از دست هم قاپیدند. اما شرکت‌های ما و صنعت ما وارد شدند و در زمان کوتاهی توانستیم ماسک را تولید کنیم و قیمت را متعادل کنیم. ما اصلا شرایط غیرعادی نداشتیم.

وی افزود: معاون درمان وزارت بهداشت، اعلام کرد ۵۰ درصد بیمارستان‌های کشور اکسیژن ساز ندارد. سریعا همه این‌ها تجهیز شد.

روحانی تصریح کرد: در اروپا مردم مراجعه کردند به بیمارستان‌ها و آن‌ها را در چمن و ماشین خواباندند. اگر یک نمونه از این‌ها در کشور ما اتفاق افتاده بود این رسانه‌های خارجی چه می‌کردند. بخشی از اقدامات در راستای طرح تحول سلامت بود. بعضی این طرح را نمی‌فهمند. بابا؛ این سه کلمه است، کجای آن را نمی‌فهمید.

وی بیان داشت: دنیا دچار تعجب شد. ده‌ها سران کشور‌های جهان به من گفتند چطور توانستید اینکار را انجام دهید. مردم بدانند کار دولت یازدهم و دوازدهم در زمینه بهداشت در تاریخ ایران بی‌نظیر بود.

رئیس جمهور گفت: سه چیز در مخیله من نمی‌گنجد که راجع به برجام، انقلاب دیجیتال و تحول سلامت برخی شک کنند. در این سه تا فکر نمی‌کردم، چون از واضحات و بدیهیات بود. در این ایام می‌بینیم عدالت و انصاف و تحریف و تغییر و آمار دورغ؛ که چی بشود آنهم در این دور که خیلی مسائل واضح است و خیلی بالا پایین ندارد.

وی با اشاره به قطع برق در کشور گفت: خیلی مهم است خدمات مستمر باشد. یک خدماتی دولت می‌دهد که ساعتی کشور ار بهم می‌زند. اگر گاز نرسد کشور چه می‌شود؟. خدمات موثر و مستمری به مردم ارائه شده است. تولید کشور یک روز متوقف نشد.

ادامه دارد...

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: حسن روحانی ستادملی مبارزه با کرونا رئیس جمهور رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۹۸۴۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش استعفای دسته جمعی پرستاران / سلامت مردم در خطر است

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، وحید زمان زاده افزود: در صورت خلا مراکز درمانی از نیروهای پرستاری، این مساله لطمه بزرگی بر پیکره سلامت کشور وارد خواهد آورد، مصداق این‌موضوع، افزایش استعفای پرستاران از مراکز درمانی است که به طور مستقیم سلامت مردم را نشانه گرفته است.

بیشتر بخوانید: لایحه حمایت مادی و معنوی پرستاران به کجا رسید؟

وی گفت: امروز ضروت توجه به خواسته های پرستاران، از مرز درخواست های شخصی یا پیگیری های صنفی در سازمان نظام پرستاری و سایر نهادهای پرستاری عبور کرده و در صورت ادامه این شرایط بحرانی، سلامت مردم به خطر خواهد افتاد.

زمان زاده افزود: تنها راه بازگشت و ترغیب پرستاران جهت ماندگاری در مراکز درمانی، فارغ از بوروکراسی های اداری، توجه اورژانسی به مشکلات معیشتی و قانونی پرستاران به صورت ویژه و آن طور که مورد نظر قانون و خود پرستاران در زمینه های مختلف مانند تعرفه گذاری خدمات پرستاری، فوق العاده خاص با بالاترین ضریب، تبدیل وضعیت و…، است.

وی خاطر نشان کرد: باید مسئولین در قوای سه گانه برای حفاظت از سلامت و رفاه مردم که بنیادی ترین هدف حاکمیتی است، پرستاری را به صورت اختصاصی در نظر بگیرند چرا که در صورت عدم تغییر نگرش ها نسبت به مقوله پرستاری و مراقبت، دچار بحران بزرگی در حوزه سلامت خواهیم شد و تاخیر در این موضوع عواقب جبران‌ناپذیری را به همراه خواهد داشت که مسئولان خدوم در دولت باید جوابگوی آن باشند.

زمان زاده افزود: امیدوارم دلسوزان نظام‌سلامت چشمان خود را شسته و با یک نگاه منطقی تر و معقولانه تر به مساله مسائل رفاهی و معیشتی پرستاران که از عوامل اصلی مهاجرت پرستاران می باشد، ورود نمایند زیرا آیندگان اعمال ما را به بهترین شکل، تحلیل خواهند کرد و این آینده خیلی دور نیست.

کد خبر: 1228954 برچسب‌ها پرستار

دیگر خبرها

  • افزایش استعفای دسته جمعی پرستاران / سلامت مردم در خطر است
  • بغض و تشکر مردم از حضور کولبرها در «نون.خ»/ خط قرمزی که کمک کرد
  • کدام نامزدهای دور دوم حوزه انتخابیه تهران سابقه‌ نمایندگی دارند؟+ جدول
  • فال حافظ امروز : یک غزل ناب و یک تفسیر گویا (11 اردیبهشت)
  • وزیر کار: تلاش کارگران زمینه ساز امنیت کشور است
  • معاون رئیس‌جمهور: بهترین فرصت برای بازگشت ایرانیان خارج از کشور فراهم است
  • رئیسی: گشت ارشاد مدیران باید در دستورکار وزرا باشد
  • رئیسی: رشد نقدینگی و قیمت ارز نیازمند کنترل است
  • فلاحت پیشه: نه‌تنها از منابع فروش نفت نفعی برای مردم حاصل نشد؛ بلکه دولت دست در جیب مردم کرده است
  • فال حافظ امروز : یک غزل ناب و یک تفسیر گویا (9 اردیبهشت)