Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از خبرگزاری فارس، حجت الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور صبح امروز در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: در این ۱۶ ماه که از ورود کرونا به کشور می‌گذرد، سه موج بلند را پشت سر گذاشتیم و تقریبا داریم موج چهارم هم را پشت سر می‌گذاریم.
وی تاکید کرد: اینروزها در کشور زبان تشکر دارای لکنت شده و زبان نقد که باز بوده امروز هم باز است و متاسفانه زبان تحریف راه افتاده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
اگر از  وزارتخانه‌ای تشکر نمی‌کنید حداقل از مردم تشکر کنید. 
رئیس جمهور با اشاره به روزهای ابتدایی ورود ویروس کرونا به کشور اظهار داشت: دیدید در کشورهای بزرگ چه شد، ماسک را از دست هم قاپیدند. اما شرکت‌های ما و صنعت ما وارد شدند و در زمان کوتاهی توانستیم ماسک را تولید کنیم و قیمت را متعادل کنیم. ما اصلا شرایط غیرعادی نداشتیم. 
وی افزود: معاون درمان وزارت بهداشت، اعلام کرد ۵۰ درصد بیمارستان‌های کشور اکسیژن ساز ندارد. سریعا همه اینها تجهیز شد. 
روحانی تصریح کرد: در اروپا مردم مراجعه کردند به بیمارستان‌‌ها و آن‌ها را در چمن و ماشین خواباندند. اگر یک نمونه از اینها در کشور ما اتفاق افتاده بود این رسانه‌های خارجی چه می‌کردند. بخشی از اقدامات در راستای طرح تحول سلامت بود. بعضی این طرح را نمی‌فهمند. بابا؛ این سه کلمه است، کجای آن را نمی‌فهمید.
وی بیان داشت: دنیا دچار تعجب شد. دهها سران کشورهای جهان به من گفتند چطور توانستید اینکار را انجام دهید. مردم بدانند کار دولت یازدهم و دوازدهم در زمینه بهداشت در تاریخ ایران از زمان هخامنشیان تا الان بی‌نظیر بود.
رئیس جمهور گفت: سه چیز در مخیله من نمی‌گنجد که راجع به برجام، انقلاب دیجیتال و تحول سلامت برخی شک کنند. در این سه تا فکر نمی‌کردم چون از واضحات و بدیهیات بود. در این ایام می‌بینیم عدالت و انصاف و تحریف و تغییر و آمار دورغ؛ که چی بشود آنهم در این دور که خیلی مسائل واضح است و خیلی بالا پایین ندارد. 
وی با اشاره به قطع برق در کشور گفت: خیلی مهم است خدمات مستمر باشد. یک خدماتی دولت می‌دهد که اگر نباشد ساعتی کشور را بهم می‌زند. اگر گاز نرسد کشور چه می‌شود؟. خدمات موثر و مستمری به مردم ارائه شده است. تولید کشور یک روز متوقف نشد. چرخه تولید یک لحظه متوقف نشد. 
روحانی بیان داشت: مدافعین سلامت در خط مقدم بودند. هیچ پزشک و پرستاری بخاطر آنکه ماسکش استاندارد نبود و یا کمبودهایی بود بیماری را رها نکردند. بسیج و سپاه، هلال احمر و همه به میدان آمدند. نقش مقام معظم رهبری و مراجع حوزه علمیه خیلی مهم بود. اقدامات رهبری ستاد ملی کرونا را تقویت کرد. کار و عمل ایشان خیلی نقش داشت. اینکه روضه ایشان به تنهایی در حسینیه انجام شد خیلی حرف داشت. 
وی بیان داشت: از روز اولی که این ویروس وارد کشور شد در اطلاع رسانی یک «آن» مسامحه نشد. ما سلامت مردم را با هیچ چیز معامله نمی‌کنیم. کشور ایران یکی از منظم‌ترین کشورها در اعلام آمار بوده است. اطلاع رسانی شفاف یکی از بزرگترین افتخارات دولت و وزارت بهداشت بود. شفافیت مال دولت یازدهم و دوزادهم است.
رئیس جمهور تصریح کرد: واکسن نشان داده شد که خیلی مهم است. در مساله واکسن بحث خیلی بود که این واکسن‌ها چگونه است. یکی می‌گفت از شرق بیاورید من نمی‌زنم، یکی می‌گفت از غرب بیاورید من نمی‌زنم. وقتی اطمینان حاصل شد گفتیم ورود واکسن خارجی با قدرت انجام شود. ما در کوواکس برای ۱۶ میلیون و ۸۰۰ هزار دوز ثبت‌نام کردیم. برخی شرکت‌های خصوصی برای خرید واکسن مجوز دارند اما نتوانستند وارد کنند. هنوز هم اگر می‌توانند بروند وارد کنند.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: روحانی رییس جمهور جلسه ستاد کرونا رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۹۸۶۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیازمند تقویت اقناع در دولت هستیم

نماینده ولی‌فقیه در استان خراسان‌رضوی گفت: در شرایط فعلی کشور، نیازمند به‌کارگیری قدرت اقناع هستیم تا حقیقت موضوع برای مردم تشریح شود، جامعه باید به طور واضح، زیروبم ماجرا را بداند و تحقق این هدف جز با تقویت اطلاع‌رسانی و به‌کارگیری قدرت رسانه صورت نمی‌گیرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان رضوی و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی نماینده ولی فقیه، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی در دیدار با سیدصولت مرتضوی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی که ظهر امروز به میزبانی دفتر نماینده ولی‌فقیه در استان برگزار شد، با تأکید بر ضرورت رسیدگی دولت به سفره و معیشت مردم اظهار کرد: طرح کالابرگ الکترونیک از جمله طرح‌های موفق اقتصادی در سال‌های اخیر بود که نفع آن به صورت مستقیم به سفره‌های مردم رسید، با وجود این، نباید محدود به اجرای این طرح‌های معیشتی بمانید، در هر شرایط، تمرکز و توجه اصلی شما باید ناظر بر کنترل گرانی باشد، گرانی را باید به هر طریق کنترل کنید ولو اینکه زبان زور پای کار باشد.

وی ادامه داد: اقتدار حکومتی باید در دو عرصه ارز و گرانی پای کار بیاید. البته در سال‌های اخیر، سیاست‌هایی اتخاد شده که مردم به چشم دیده‌اند تهدیدهای دشمن همچون هویت آن‌ها توخالی است، اما در هر حال، تثبیت اقتصاد کشور و معیشت ملت همچنان باید در دستورکار دولت باشد.

نماینده ولی‌فقیه در استان خراسان‌رضوی خاطرنشان کرد: این یک حقیقت است که با وجود تلاش‌های مستمر و مجدانه در دولت سیزدهم، همچنان دستاوردهای دولت برای مردم به مرحله تجسم عینی نرسیده و ملموس نشده است. به همین دلیل، تأکید ویژه ما بر رسانه و انعکاس فعالیت‌هاست تا بر مردم روشن شود که در چه حوزه‌هایی کار شده و در چه عرصه‌هایی نیاز به فعالیت وجود دارد.

وی افزود: عمده مطالبه مردم در شرایط فعلی متمرکز بر عرصه‌های اقتصادی است و این‌طور نیست که شما تصور کنید همه‌چیز با ارائه آمار و اعداد و ارقام حل می‌شود. خیر؛ در شرایط فعلی کشور، نیازمند به‌کارگیری قدرت اقناع هستیم تا حقیقت موضوع برای مردم تشریح شود. جامعه باید به طور واضح، زیروبم ماجرا را بداند و تحقق این هدف جز با تقویت اطلاع‌رسانی و به‌کارگیری قدرت رسانه صورت نمی‌گیرد.

امام جمعه مشهد تأکید کرد: در همه قضایا، رمز موفقیت شما مقارن با میزان اخلاصی است که در عمل دارید، وقتی انسان در عمل مخلص باشد، کار او کار خدا می‌شود و در این شرایط، ذات اقدس پروردگار به اراده قاهر خودش اجازه نخواهد داد کار بر زمین بماند.

برخورداری ۶۰ میلیون ایرانی از طرح کالابرگ فجرانه

سید صولت مرتضوی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی هم با اشاره به کاهش قابل توجه نرخ بیکاری در کشور اظهار کرد: اخیراً سامانه‌ای در وزارت‌خانه تعریف شده که آمار کاملی از همه افراد فاقد شغل در هر گوشه از کشور در آن گردآوری شده است؛ به گونه‌ای که به تفکیک هر شهرستان می‌توان استعلام گرفت که افراد زیر خط فقر یا فاقد شغل چه کسانی هستند.

وی با بیان اینکه ۱۹ میلیون خانوار و حدود ۶۰ میلیون نفر جمعیت به عنوان جامعه هدف طرح کالابرگ الکترونیکی در کشور محسوب می‌شوند، گفت: این طرح از اسفند ۱۴۰۱ آغاز شد، اما اجرای آزمایشی آن در برخی نقاط کشور، دولت را مصمم کرد تا ایرادات آن را رفع کرده و به صورت ملی و سراسری اجرا کند. دستور مستقیم رئیس‌جمهور نیز بر استمرار اجرای این طرح دلالت دارد و بنابراین، طرح فجرانه کالابرگ الکترونیک همچنان اجرا خواهد شد.

کد خبر 749080

دیگر خبرها

  • همکاری با آفریقای مرکزی در تمامی زمینه های محیط زیستی
  • دستاوردهای آموزش عالی در ۴۰ سال گذشته در کشور بی‌نظیر بوده است
  • فرمان علم الهدی به دولت رئیسی درباره گرانی ها
  • استفاده از ظرفیت بی‌نظیر دانشگاه آزاد در زمینه علم و فناوری برای توسعه شهری
  • تلاش کارگران زمینه ساز امنیت کشور است
  • وزیر کار: تلاش کارگران زمینه ساز امنیت کشور است
  • رونمایی رسمی از بزرگترین پویش کشور در زمینه انرژی
  • معاون رئیس‌جمهور: بهترین فرصت برای بازگشت ایرانیان خارج از کشور فراهم است
  • نیازمند تقویت اقناع در دولت هستیم
  • سیستان و بلوچستان پتانسیل‌های فراوانی در زمینه‌های تولیدی و اقتصادی دارد