Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دولت دوازدهم گفت: مردم بدانند کار دولت یازدهم و دوازدهم در زمینه بهداشت در تاریخ ایران از زمان هخامنشیان تا الان بی‌نظیر بود.


به گزارش شریان نیوز،حجت الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور صبح امروز در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: در این ۱۶ ماه که از ورود کرونا به کشور می‌گذرد، سه موج بلند را پشت سر گذاشتیم و تقریبا داریم موج چهارم هم را پشت سر می‌گذاریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد: اینروزها در کشور زبان تشکر دارای لکنت شده و زبان نقد که باز بوده امروز هم باز است و متاسفانه زبان تحریف راه افتاده است. اگر از  وزارتخانه‌ای تشکر نمی‌کنید حداقل از مردم تشکر کنید. 

رئیس جمهور با اشاره به روزهای ابتدایی ورود ویروس کرونا به کشور اظهار داشت: دیدید در کشورهای بزرگ چه شد، ماسک را از دست هم قاپیدند. اما شرکت‌های ما و صنعت ما وارد شدند و در زمان کوتاهی توانستیم ماسک را تولید کنیم و قیمت را متعادل کنیم. ما اصلا شرایط غیرعادی نداشتیم. 

وی افزود:همین امروز معاون درمان وزارت بهداشت و درمان در جلسه گزارش دادند که ۵۰ درصد بیمارستان‌های ما مجهز به اکسیژن‌ساز نبودند اما همه تامین شد و امروز همه بیمارستان‌ها دارای این تجهیزات هستند. حتی سیتی‌اسکن در اختیار بیمارستان‌ها قرار گرفت. حدود ۲۵۰ دستگاه سی‌تی اسکن در اختیار بیمارستان‌ها قرار گرفت و بیمارستان‌ها ما در این زمینه تجهیز شد.

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه مهم این بود که در طول این ۱۶ ماه ما دچار کمبود تخت نشدیم، گفت: من دچار حیرت هستم از آنهایی که درباره کرونا گاهی الفاظ نادرست و غیردقیق به‌کار می‌برند .در اروپا مردم مراجعه کردند به بیمارستان‌ها و جا نبود اینها را در چمن و حیات بیمارستان خواباندند و یا در ماشین‌ها بودند. این را همه ما از طریق فیلم‌ها و ماهواره دیدیم. در کشور ما اگر یک مورد اتفاق افتاده بود در تمام رسانه‌های ضدایرانی چه‌کار می‌کردند.

وی خاطر نشان کرد: تخت به اندازه کافی بود. اگر زمانی لازم بود نیروهای مسلح هم به میدان آمدند البته خیلی نیاز نشد اما آنها هم آمدند و بیمارستان‌های آنها مجهز شد در برخی موارد که نیاز بود از تخت‌های آنها هم استفاده شد تا کشور از لحاظ تخت بیمارستانی دچار مشکل نشوند.

روحانی تصریح کرد: در اروپا مردم مراجعه کردند به بیمارستان‌‌ها و آن‌ها را در چمن و ماشین خواباندند. اگر یک نمونه از اینها در کشور ما اتفاق افتاده بود این رسانه‌های خارجی چه می‌کردند. بخشی از اقدامات در راستای طرح تحول سلامت بود. بعضی این طرح را نمی‌فهمند. بابا؛ این سه کلمه است، کجای آن را نمی‌فهمید.

روحانی با بیان اینکه امروز به راحتی می توانیم روزانه ۱۵۰ هزار اقدام تشخیصی انجام دهیم، گفت: این اقدامات و تلاش ها جای تشکر و قدردانی دارد اما برخی فکر می کنند اگر از دولت یا وزارت خانه ای تشکر و تعریف کنند برایشان دردناک است، حداقل از مردم، پزشکان و پرستاران و مدافعان سلامت تشکر کنید.

وی بیان داشت: دنیا دچار تعجب شد. دهها سران کشورهای جهان به من گفتند چطور توانستید اینکار را انجام دهید. مردم بدانند کار دولت یازدهم و دوازدهم در زمینه بهداشت در تاریخ ایران از زمان هخامنشیان تا الان بی‌نظیر بود.

رئیس جمهور گفت: سه چیز در مخیله من نمی‌گنجد که راجع به برجام، انقلاب دیجیتال و تحول سلامت برخی شک کنند. در این سه تا فکر نمی‌کردم چون از واضحات و بدیهیات بود. در این ایام می‌بینیم عدالت و انصاف و تحریف و تغییر و آمار دورغ؛ که چی بشود آنهم در این دور که خیلی مسائل واضح است و خیلی بالا پایین ندارد. 

وی با اشاره به قطع برق در کشور گفت: خیلی مهم است خدمات مستمر باشد. یک خدماتی دولت می‌دهد که اگر نباشد ساعتی کشور را بهم می‌زند. اگر گاز نرسد کشور چه می‌شود؟. خدمات موثر و مستمری به مردم ارائه شده است. تولید کشور یک روز متوقف نشد. چرخه تولید یک لحظه متوقف نشد. 

روحانی بیان داشت: مدافعین سلامت در خط مقدم بودند. هیچ پزشک و پرستاری بخاطر آنکه ماسکش استاندارد نبود و یا کمبودهایی بود بیماری را رها نکردند. بسیج و سپاه، هلال احمر و همه به میدان آمدند. نقش مقام معظم رهبری و مراجع حوزه علمیه خیلی مهم بود. اقدامات رهبری ستاد ملی کرونا را تقویت کرد. کار و عمل ایشان خیلی نقش داشت. اینکه روضه ایشان به تنهایی در حسینیه انجام شد خیلی حرف داشت. 

وی بیان داشت: از روز اولی که این ویروس وارد کشور شد در اطلاع رسانی یک «آن» مسامحه نشد. ما سلامت مردم را با هیچ چیز معامله نمی‌کنیم. کشور ایران یکی از منظم‌ترین کشورها در اعلام آمار بوده است. اطلاع رسانی شفاف یکی از بزرگترین افتخارات دولت و وزارت بهداشت بود. شفافیت مال دولت یازدهم و دوزادهم است.

رئیس جمهور تصریح کرد: واکسن نشان داده شد که خیلی مهم است. در مساله واکسن بحث خیلی بود که این واکسن‌ها چگونه است. یکی می‌گفت از شرق بیاورید من نمی‌زنم، یکی می‌گفت از غرب بیاورید من نمی‌زنم. وقتی اطمینان حاصل شد گفتیم ورود واکسن خارجی با قدرت انجام شود. ما در کوواکس برای ۱۶ میلیون و ۸۰۰ هزار دوز ثبت‌نام کردیم. برخی شرکت‌های خصوصی برای خرید واکسن مجوز دارند اما نتوانستند وارد کنند. هنوز هم اگر می‌توانند بروند وارد کنند.

دسته بندیسیاسی

منبع: شریان

کلیدواژه: بیمارستان ها رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۰۰۸۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بغض و تشکر مردم از حضور کولبرها در «نون.خ»/ خط قرمزی که کمک کرد

به گزارش خبرنگار مهر، نشست خبری عوامل مجموعه نمایشی «نون.خ ۵» امروز سه شنبه ۱۱ اردیبهشت با حضور مسعود کریمی خضرا مدیرگروه طنز سیما فیلم، مهدی فرجی تهیه کننده، صهبا شرافتی، کاظم نوربخش و ماشاالله وروایی بازیگران سریال در صداوسیما برگزار شد.

مهدی فرجی تهیه کننده سریال در ابتدای سخنانش بیان کرد: امسال این سریال درصد قابل توجهی از فصل پیش بیننده بیشتری داشت که دلایل مختلفی هم داشت از جمله اینکه توانستیم سراغ یک قومیت دیگر هم برویم.

وی با اشاره به ۲ خط قرمز سازمان در حوزه مذهب و قومیت‌ها بیان کرد: پرداختن به قومیت‌ها حساسیت های فراوانی دارد که باید با مراقبت باشد. هر برنامه ای و هرکسی به راحتی نمی تواند به قومیت ها بپردازد. از اینکه اجازه دادند سراغ قومیت ها برویم ممنونم.

فرجی اضافه کرد: همچنین ممنونم از اینکه اجازه دادند به قصه کولبرها بپردازیم. امروز خانمی با بغض به من گفت که این سریال ما را با قصه این افراد آشنا کرد. خودمان شاید فکر می‌کردیم پرداختن به این مسایل سخت است اما ممنونم که گذاشتند در کنار لحظات کمدی و شاد، نقد هم داشته باشیم. مردم هم امروز می گفتند از دلایل علاقه شان به کار همین است که در کنار لحظات مفرح از درد مردم هم گفته می شود.

ماشاالله وروایی هم در ادامه گفت: فرزند یکی از کولبرها با من صحبت می کرد و درباره این می گفت که پدرش چه کار سخت و طاقت فرسایی دارد. عموم مردم این سریال را ستایش می کردند و می گفتند تلویزیون قصه های این چنینی بسازد.

صهبا شرافتی نیز بیان کرد: فصل پنج خیلی برایم سخت بود. من گواهینامه پایه دو نداشتم و اولین بار بود که سوار مینی بوس می‌شدم و رانندگی می کردم. این فصل خیلی برای من چالش برانگیز بود و لذت زیادی برایم داشت.

این خبر به روز رسانی می‌شود ...

کد خبر 6092925 عطیه موذن

دیگر خبرها

  • مرکز رصد فرهنگی کشور: ۶۵ درصد از مردم در خانه دیوان حافظ دارند
  • بغض و تشکر مردم از حضور کولبرها در «نون.خ»/ خط قرمزی که کمک کرد
  • زیرساخت‌های درمانی مرکز استان سمنان نیازمند توسعه
  • فیلم کوتاه، زبان مختص خود را دارد/ «قضاوت» برآمده از تجربه زیسته
  • فال حافظ امروز : یک غزل ناب و یک تفسیر گویا (11 اردیبهشت)
  • نگاهی به تمام جنجال‌های کریمی قدوسی | گاف تاریخی نماینده مشهد چه بود؟
  • جایابی بیمارستان مادر و کودک خراسان شمالی اشتباه است
  • فال حافظ امروز : یک غزل ناب و یک تفسیر گویا (9 اردیبهشت)
  • اقدامات دولت سیزدهم بر اساس نیاز خراسان شمالی بوده است
  • ۴.۵ میلیون زوج نابارور تحت پوشش بیمه قرار گرفتند